Conferinte | Team building | Incentive | Evenimente Speciale

Succesul organizarii unui eveniment consta in planificarea strategica, incepand cu definirea profilului evenimentului, profilul participantilor si continuand cu stabilirea bugetului si elaborarea planului de actiune.

In vederea organizarii unui eveniment reusit, ne angajam sa va oferim urmatoarele servicii:

 • Cream concepte si tematici personalizate pentru fiecare eveniment corporate in functie de obiectivele clientului;
 • Acordam consiliere in alegerea locatiei evenimentului in functie de tematica si de numarul de participanti;
 • Rezervam spatii de cazare, servicii de transport de comun acord cu clientul;
 • Furnizam servicii de catering;
 • Contractam furnizorii agreati si negociem tarife preferentiale pentru toate serviciile specifice evenimentului;
 • Asiguram creatia grafica si productia pentru materialele personalizate, in acord cu conceptul evenimentului;
 • Asiguram managementul calitatii cu scopul de a livra rezultate consistente si masurabile in concordanta cu obiectivele de business urmarite;
 • Integram elementele necesare evenimentului (recuzita, costume, elemente decorare locatie, cadouri personalizate), conceptului stabilit;
 • Coordonam si supervizam buna derulare a serviciilor implicate (servicii de cazare,  masa, transport, entertainment, etc) pentru fiecare eveniment in parte;
 • Asiguram asistenta pe parcursul desfasurarii evenimentului in scopul coordonarii tuturor elementelor implicate;
 • In urma evenimentului realizam evaluarea finala si acordam feedback clientului.

Flexibilitatea, promptitudinea si furnizarea unor servicii de calitate ne recomanda ca o solutie optima pentru obtinerea unor rezultate excelente!  Impreuna vom colabora pentru stabilirea tuturor detaliilor specifice fiecarui eveniment si ne vom asigura de succesul acestuia.

Conferinte:

Conferintele ofera o ocazie unica pentru dezvoltarea relatiilor profesionale. Expertii, prezentarile, discursurile, expozitiile si evenimentele sociale, toate ofera oportunitatea de a interactiona cu liderii si inovatorii in domeniul dumneavoastra de interes. Indiferent ca este vorba de o intalnire cu presa, cu angajatii, o conferinta cu forta de vanzari sau o conferinta a distribuitorilor acest tip de intalnire este intotdeauna una foarte importanta.

De aceea, ea presupune o locatie adecvata, o organizare de exceptie, echipamente audio-video de calitate, un serviciu de catering pe masura.

Scopul unei conferinte este acela de a avea un impact puternic asupra invitatilor.

Team building:

Teambuilding-urile reprezinta un important instrument in viata unei companii ajutand la imbunatatirea comunicarii, cresterea  nivelului de incredere si a motivarii angajatilor.

Agentia noastra va pune la dispozitie programe complexe cu activitati outdoor si indoor si de asemenea servicii complete, incluzand cazare si transport.

Incentive:

Campaniile de incentive reprezinta unul dintre cele mai eficiente instrumente de marketing si de HR. Scopul acestora este de a imbunatati  performantele de vanzari, de a-i premia pe oamenii performanti si de a crea loialitate fata de brand.

Evenimente speciale:

J. Goldblatt defineste evenimentul special  ca fiind „un moment unic în timp, celebrat sub forma unei ceremonii deosebite pentru a satisface nevoi speciale”. Pe de alta parte, D. Getz, in „Event Management and Event Tourism”, vorbeste despre evenimentele speciale ca fiind oportunitatea unei experiente sociale si culturale inedite, dincolo de experienta de zi cu zi.

Evenimentele speciale au o serie de caracteristici specifice: unicitate, calitate, autenticitate, status, memorabilitate, forta motivationala, oferind o experienta totala, proiectata pe o tema si pe resurse creative, avand si o baza rationala.